Credit Expo 2019

Credit Expo 2019


MaxCredible, forerunner in the field of Customer Credit Management Software, is the main sponsor of Credit Expo, the largest business event for the Dutch Credit Management sector, as of 2018.

Credit Expo brings supply and demand together in an inspiring environment in one day by means of a trade fair in combination with a high-quality seminar program. The theme of the Credit Expo this year is Digital Transformation.

MaxCredible and the Credit Expo aim to take the field of Credit Management in the Netherlands to a higher level by stimulating new developments and driving innovations. 

Speaker


Location


  • NBC Congrescentrum – Nieuwegein

  • Blokhoeve 1
  • 3438 LC Utrecht
  • Nederland

Programs


U bent welkom vanaf 9.00 uur. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen van MaxCredible, zelfstandig en als onderdeel van het First Contact to Cash platform

Ontdek de nieuwste functionaliteiten  en oplossingen om kredietrisico's te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder uw klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Startte tot op heden het contact tussen debiteurenbeheer en de klant bij het plaatsen van de order. Nu kan het starten bij het eerste contact, het prospecten. CRM, CPQ, BILLING , PSP, FINANCE en CREDITMANAGEMENT worden geïntegreerd in één proces en voorzien van ARTIFICIAL INTELLIGENCE, MACHINE LEARNING EN BIG DATA. “Order to Cash” is ingehaald door "First Contact to Cash". Total System Efficiency optima forma dus. Optimalisatie van het proces vindt voortdurend plaats op basis van automatisch gegenereerde big data met als resultaat de ultimate customer journey. Een significant concurrentie-voordeel. Het begrip 'clean turnover‘ zal geïntroduceerd worden. Vragen als "Wat kunnen we leren van bedrijven die vanaf dag een first contact to cash geïntegreerd hebben in het business model?" "Hoe makkelijk is het om het proces in te voeren?" Deze vragen en meer zullen tijdens deze levendige presentatie beantwoord worden. Aangeboden door MaxCredible Customer Credit Management, leading by innovation.

Deze sessie is uitsluitend toegankelijk op basis van een persoonlijke uitnodiging door MaxCredible. Moderator: Jan Heinen

Zaal 20 (besloten sessies)Rondetafelsessie

Marketing en sales maken binnen veel organisaties vaak geen deel uit van het creditmanagement-proces. Daardoor zijn ze zich niet altijd bewust van de problemen die ze in het proces creëren. Dit kost veel tijd en legt onnodig beslag op het werkkapitaal. Organisaties moeten daarom transformeren in vraaggestuurde organisaties. Een vraaggestuurde organisatie denkt en handelt vanuit het eerste contactmoment met de klant. Vroeger startte het eerste contact tussen de afdeling creditmanagement en de klant bij het plaatsen van de order. Nu starten we bij het eerste klantcontact, het prospecten. Order-to-cash transformeert in First-Contact-to-Cash. Billing en creditmanagement integreren in het in het overall Customer Relationship Management van de organisatie. Een interactieve discussie over de mogelijkheden voor de inrichting van een integraal creditmanagement-proces binnen uw organisatie

Als afsluiting van het evenement bieden wij een netwerkborrel aan, waar ruimte is voor discussies, opinies en tips. Geniet van een heerlijk koud pilsje of een glas wijn, en breidt uw netwerk uit.

    en_GB