First Contact To Cash project

First Contact To Cash project

Het concept First Contact To Cash is een cluster van SaaS producten die samenwerken op het Salesforce-platform, waardoor verschillende afdelingen een 360 graden beeld van hun klanten hebben. Medewerkers van Sales, marketing, facturatie en debiteurenbeheer krijgen de mogelijkheid om de klant in real time te volgen als een enkele entiteit, waardoor verkooptransacties naadloos kunnen verlopen.

De voordelen hiervan zijn verreikend omdat dit van invloed is op hoe de organisatie met zijn klanten omgaat en hoe het zijn klanten met veel meer inzicht kan bedienen. Elke bedrijfsdivisie (Sales, Marketing, Finance, Operations en Logistics) begrijpt wat te doen, wanneer te communiceren en hoe te communiceren met klanten, wat resulteert in een veel effectievere en efficiëntere klantrelatie. Hieronder vindt u een samenvatting van alle services die First Contact To Cash u biedt.

FaceValue

FaceValue biedt de Sales en Marketing afdeling de mogelijkheid om marketingberichten te versturen naar 20 Points of Purchase (aankkooppunten) tegelijkertijd vanuit een centraal platform dat beschikbaar is op een mobiele telefoon, tablet, desktop of pc. Of je nou een bericht wilt plaatsen op social media, een email wilt versturen, automatisch een callcenter wil activeren of een van de ander aankoopmomenten wilt activeren, dit kan allemaal met één druk op de knop. FaceValue kan specifieke KPIs weergeven in het FaceValue dashboard. De Multichannel applicatie stelt de Sales en Marketing teams in staat om meer aankopen te genereren tegen lagere kosten. Tevens wordt ”the time to market” significant verkort.

Salesforce CPQ

In sectoren waar producten een groot aantal opties hebben, hebben de afdelingen Verkoop en Financiën moeite om kosteneffectieve informatiesystemen te identificeren en aan te schaffen die snel en nauwkeurig een groot aantal opties per bestelling per product per offerte kunnen berekenen. Vaak is het enige alternatief Microsoft Excel dat niet voor deze taak is gebouwd. Hoewel het een bekend probleem is, zijn key-managers zich nog niet bewust van de voordelen van CPQ-systemen (Configure, Price, Quote) die dit probleem kosteneffectief aanpakken en oplossen.

Salesforce CPQ, is een SaaS-service (Software as a Service) met krachtige functies waarmee bedrijven de juiste configuratie en prijs van hun producten (in combinatie met services) nauwkeurig en snel kunnen samenstellen. 
 

NNextBilling

NNextBilling is een volledig geautomatiseerd facturatiesysteem die het facturatie- en orderproces afhandelt. Een belangrijk kenmerk van NNextBilling is dat het automatisch de BTW op basis van het land van herkomst van de leverancier kan berekenen. De afdeling Finance heeft de mogelijkheid om factuursjablonen aan te passen voor elke klant of groep van klanten voor een persoonlijk factuurbericht. Een van de belangrijkste voordelen die klanten van NNextBilling noemen, is de mogelijkheid om binnen vijf minuten complexe facturen met meerdere opties (ook abonnementen) te genereren en op een gebruiksvriendelijke manier wijzigingen aan te brengen. Daarnaast vindt men het een belangrijke verbetering dat medewerkers van de Sales afdeling (betaalde) facturen in realtime kunnen bekijken.

NNextbilling is een zeer veelzijdig product dat moeiteloos gekoppeld kan worden met verschillende financiële en ERP gerelateerde systemen via NNCourage Consulting Services. Dit betekent dat organisaties zich geen zorgen hoeven te maken over het integreren of wijzigen van hun bestaande systemen (software / SaaS). Geen administratieve overhead meer, geen fouten meer, no more rework!
 

Exact Online

Volledig geïntegreerd met First Contact to Cash. Dit is het boekhoudkundig gedeelte van het platform welke de facturen ontvangt van NNextBilling. Exact Online voorziet uw organisatie met realtime inzicht in zowel de financiën alsook het relatie beheer. Dit is het grootste voordeel van Exact Online: de boekhouding van de organisatie en CRM zijn geïntegreerd in één pakket. Dit zorgt ervoor dat het tijdrovende werk van de administratie volledig geautomatiseerd verloopt en dat alle bedrijfsinformatie ten alle tijden beschikbaar is.

MaxCredible CCM

De MaxCredible Customer Credit Management software helpt klanten wereldwijd met het verbeteren van hun cashflow door het leveren van contact to cash cloud software. MaxCredible CCM is ontworpen om de creditmanagement- en klantcontactprocessen te versimpelen en automatiseren.

Het platform zorgt ervoor dat uw DSO verkort wordt terwijl de kosten om klanten tevreden te houden lager worden. Alle stakeholders worden betrokken in het proces om de betalingen 50% sneller binnen te halen tegen 50% lagere kosten. Om dit voor elkaar te krijgen worden de kenmerken, vereisten en tekortkomingen van klanten meegewogen.
 

Quantforce

De software oplossing van Quantforce brengt de kracht van predictive analystics en BigData waar het hoort – recht in het hart van het besluitvormingsproces. Quantforce stelt u in staat te profiteren van de voorspellende kracht die verborgen zit in elke dataset. 

Quantforce wordt gekoppeld aan MaxCredible’s CCM software en zorgt ervoor dat u de benodigde middelen heeft om de data te begrijpen en te ontdekken wat de key data drivers zijn van de organisatie. Het stelt u in staat voorspellende modellen op te stellen ongeacht in welke branche u opereert. 

Uiteindelijk is het doel om het besluitvormingsproces te versimpelen door uw Business Intelligence te analyseren. Dit verzorgt te organisatie met de middelen om uw CRM en klanttevredenheid te verbeteren. 

    en_GB