Functionaliteiten garantie op de MaxCredible applicatie

Functionaliteiten garantie op de MaxCredible applicatie

MaxCredible klanten en partners profiteren van de voorsprong door innovatie die de MaxCredible applicatie onafgebroken biedt. Innoveren zit in het DNA van MaxCredible en ingebouwd in de bedrijfsvoering.

Allemaal ten gunste van de klanten en partners. Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product. Voor een overzicht van de meer dan 35 innovaties die MaxCredible in Credit Management heeft doorgevoerd Klik hier.


De MaxCredible gebruikers en partners kunnen verwachten dat de MaxCredible applicatie ver vooruit blijft lopen op de concurrerende producten. Alle wensen m.b.t. het product zullen blijvend geïntegreerd worden.

”Geef uw wensen voor wat betreft functionaliteiten en MaxCredible integreert deze kosteloos in de applicatie“ door via 020 3449070 of kortenhoeven@dddemo.net

Wij houden u via de MaxCredible nieuwsbrief op de hoogte van aankomende innovaties van de MaxCredible applicatie aangevraagd door u en collega gebruikers.

    en_GB