Interview klant: PF concepts

Interview klant: PF concepts

Moet je een klant wel accepteren als deze een ongewoon grote order plaatst terwijl je weinig ervaring hebt met zijn betaalgedrag? Johan Bogaard, projectmanager finance van PF Concept, heeft dagelijks met deze vraag te maken. Zijn oplossing? Slimmer omgaan met klantdata.

‘Hofleverancier van de kerstman’, zo werd PF Concept uit Roelofarendsveen enkele jaren getypeerd in De Creditmanager, het blad van de VVCM. Een mooie typering, want inderdaad: PF Concept levert allerlei relatiegeschenken die bedrijven naar hun relaties sturen of aan hun personeel schenken. Bijvoorbeeld tijdens de kerstdagen, maar PF Concept wordt het hele jaar door ingeschakeld: voor t-shirts met bedrijfslogo’s voor een sportevenement te leveren, voor pennen met opdruk om uit te delen tijdens een congres of voor speciale mokken ter gelegenheid van een bedrijfsjubileum. Met negen vestigingen in Europa is het Nederlandse bedrijf Europees marktleider in promotieartikelen. 

In dit interview worden de volgende punten besproken:

– MaxCredible is CRM 
– Nauwkeuriger klantprofiel 
– MaxCredible koppelt met alle financiële systemen
– State of the art reporting

Voor de volledige interview gaat u

naar https://www.creditexpo.nl/interview-johan-bogaard-projectmanager-finance-pf-concept-dankzij-maxcredible-credit-control-met-frictieloze-communicatie/

 

    en_GB