MaxCredible Partner Afternoon Drinks

MaxCredible Partner Afternoon Drinks


De MaxCredible Partner Middag Borrel is de vrolijke borrel voor partners en resellers . In een gemoedelijke sfeer bijpraten met bekenden en kennismaken met onbekenden. De MaxCredible Partner Middag Borrel  is open en kosteloos toegankelijk voor jullie. Graag van te voren aanmelden via de site.

Voor deze editie van de MaxCredible Partner Middag Borrel verzamelen we op de stijger van Mokum Boot Oost in Amsterdam

We praten  bij op een bootje terwijl we over de Amsterdamse grachten varen en eventueel een hengeltje uitgooien. Neem gerust je eigen hengel(s) en vispas mee. Als geboren (klanten)jagers gaan we natuurlijk voor roofvis. 

Speaker


Location


  • Mokum Boot Oost locatie Mauritskade.

  • Mokumboot locatie Oost bevindt zich tegenover het Tropenmuseum en ligt tussen de stadsdelen Amsterdam Centrum en Amsterdam Oost.

    Aan de overzijde van de Mauritskade kunt u de auto parkeren. Op 500 meter is er ook parkeergelegenheid in de parkeergarage ParkBee Amstel (James Wattstraat 77).

  • Mauritskade 65
  • 1092 AD Amsterdam
  • Nederland

Programs


Om 15:00 uur verzamelen we bij de kade.

Aan boord drinken en eten we wat en wie zijn visvergunning bij zich heeft kan een hengel uitwerpen. Laat even weten als je wel wilt vissen maar geen vergunning hebt.

Bij terugkomst zit het officiele deel erop.

Voor wie zin heeft en niet meer hoeft te rijden is Brouwerij het IJ op loopafstand. Een Natte of een Zatte doen het altijd goed na een dag op de boot.

    en_GB