MaxCredible takes over main sponsorship Credit Expo

MaxCredible takes over main sponsorship Credit Expo

MaxCredible, productleider op het gebied van Customer Credit Management Software, is met ingang van 2018 de nieuwe hoofdsponsor van Credit Expo, het grootste business event voor de Nederlandse Credit Management sector. Beide organisaties stellen zich ten doel het vakgebied Credit Management in Nederland naar een hoger niveau te tillen door nieuwe ontwikkelingen te stimuleren en innovaties aan te jagen.

Eric van de Beeten, DGA MaxCredible: “We hebben jarenlang gewacht tot de positie voor het hoofsponsorschap op het gebied Credit Management Software beschikbaar kwam. Nu de kans zich voordeed, hebben we deze met beide handen gegrepen.

Net als bij de Vereniging voor Credit Management – MaxCredible is sinds vijf jaar vertegenwoordigd in het bestuur en speelt een leidende rol in de ontwikkeling en het gebruik van ’s werelds enige Cash Game en is betrokken bij het opzetten van het European Credit Management Innovation Center (ECMIC) – zal MaxCredible door middel van het hoofdsponsorschap van de Credit Expo actief bijdragen tot de verdere ontwikkeling van Credit Management.

Op de Credit Expo 2018 zal MaxCredible bijvoorbeeld bezoekers  het “First Contact to Cash“ (FCTC) platform tonen. Dit platform achterhaalt de Order to Cash platforms die beschikbaar  of in de maak zijn. Het managen van het collection proces begint immers reeds bij het “prospecten” niet pas bij het plaatsen van een order. De Credit Manager moet een belangrijke stem hebben in het bepalen welke klanten het bedrijf wil verkrijgen. Aan het begin van het bedrijfsproces dus. De opeenvolgende bedrijfsacties: sales, crm, cpq, billing en creditmanagement zijn door middel van het “ First Contact To Cash “ platform naadloos met elkaar verbonden.”

Serge van Groningen, organisator van de Credit Expo. “Wij zijn zeer verheugd met MaxCredible als nieuwe hoofdsponsor op het gebied Credit Management Software. Het feit dat MaxCredible het contract voor de komende drie jaar heeft getekend steunt ons in onze ambities om de Credit Expo verder door te laten groeien in zowel Nederland als België. MaxCredible denkt op alle fronten actief met onze plannen mee. Zij zijn enthousiast, denken out-of-the-box en zijn betrokken bij alle belangrijke ontwikkelingen binnen het vakgebied. We kijken uit naar de samenwerking.

Over MaxCredible

MaxCredibe gaat voor de “Best Of Breed”. De allerlaatste technologische ontwikkelingen worden toegepast om de gebruiker de best mogelijke credit management software te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. MaxCredible wordt niet gehinderd door erfenissen uit het verleden. Geen compromis wordt geaccepteerd ; alleen het allerbeste is goed genoeg voor de gebruiker. Het beste van twee werelden is niet goed genoeg. Dit geldt voor het product, de organisatie en zeker niet in de laatste plaats voor de toeleveranciers en partners. MaxCredible werkt al meer dan 15 jaar single SAAS. MaxCredible werkt daarnaast samen met kwaliteitspartners voor aanvullende diensten en producten. Deze focust betaalt zich voor de gebruiker uit in de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs. Geen verassingen met consultancy of andere verborgen kosten maar een abonnement met een vaste prijs per gebruiker. Vanaf dag één weet u waar u aan toe bent. MaxCredible Customer Credit Management is bovendien ook beschikbaar op de wereldwijde AppExchange van Salesforce. Kijk voor meer informatie op: www.maxcredible.com

    en_GB