MaxCredible, relocation offer for new and existing customers

MaxCredible, relocation offer for new and existing customers

MaxCredible, voorsprong door innovatie, is vanaf heden gehuisvest in de B.3 building, op de finance allee, Johan Huizingalaan 400 te Amsterdam! PwC, ADP, Leaseplan, symbid en Deloitte zijn onze buren.

Bij de B.1, B.2 en B.3 buildings, Europe’s largest eco system, ligt de focus op het versnellen van innovatie en groei van scale-ups en corporates. De B.3 is het fysieke centrum voor de corporate innovators in Nederland. Voor achtergrond zie https://b-buildingbusiness.com/

Net als de creatieve studio’s van PWC, IBM, Post NL, DSM, AKZO Nobel, LeasePlan Digital en ADP krijgt de creatieve studio van MaxCredible hiermee direct toegang tot innovaties, nieuwe kennis en nieuw talent waarmee MaxCredible haar leiderschap binnen de Credit Management markt verder uitbouwt.

MaxCredible klanten profiteren van de voorsprong door innovatie die de MaxCredible applicatie onafgebroken biedt. Innoveren zit in het DNA van MaxCredible en ingebouwd in de bedrijfsvoering. Allemaal ten gunste van de klanten. Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product. Voor een overzicht van de meer dan 35 innovaties die MaxCredible in Credit Management heeft doorgevoerd Klik hier.

En de MaxCredible gebruikers kunnen verwachten dat de MaxCredible applicatie ver vooruit blijft lopen op de concurrerende producten. Alle wensen m.b.t. het product zullen blijvend geïntegreerd worden. De innovatieve omgeving van de B.3 building zal bijdragen in het verder versnellen en uitbouwen van de voorsprong.

Wij hebben dan ook voor u een verhuis aansluitend aanbod “geef uw wensen voor wat betreft functionaliteiten en MaxCredible integreert deze kosteloos in de applicatie“ door via 020 3449070 of kortenhoeven@maxcredible.com

Wij houden u via de MaxCredible nieuwsbrief op de hoogte van aankomende innovaties van de MaxCredible applicatie aangevraagd door u en collega gebruikers.

 

Op naar verder succes voor uw organisatie!

    en_GB