MaxCredible solutions related to COVID-19

MaxCredible solutions related to COVID-19

Wij informeren u graag over de maatregelen die MaxCredible in verband met het COVID-19 (corona virus) heeft getroffen om onze dienstverlening normaal uit te kunnen voeren en uw organisatie optimaal te ondersteunen als er mensen ziek worden of, ter voorkoming daarvan, thuis moeten werken.

– Beschikbaarheid MaxCredible team

– Mogelijkheid tot on line implementatie en training

– Externe online opvang voor uw organisatie bij ziekt

– Mogelijkheid inzet eigen verkopers en accountmanagers

– Mogelijkheid tot thuiswerken

BESCHIKBAARHEID MAXCREDIBLE TEAM.

MaxCredible werkt al 20 jaar volledig in de cloud. De MaxCredible Applicatie en ons eigen werkproces zijn al zo ingericht dat uw en onze medewerkers hun werkzaamheden niet-locatie gebonden kunnen uitvoeren.
In navolging van de adviezen van de RIVM en de WHO werken wij nu in ieder geval de komende weken vanaf verschillende locaties. Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar via 020 3449070. 

 

MOGELIJKHEID TOT ONLINE IMPLEMENTATIE EN TRAINING.

Mocht u besluiten de debiteuren afdeling (tijdelijk) te voorzien van een credit management applicatie waardoor tijdelijk thuis werken en/of outsourcing mogelijk is, dan kan de MaxCredible applicatie online geleverd worden en online training verzorgd worden.    

U kunt voor ondersteuning met ons contact opnemen via 020 3449070. 

 

EXTERNE ONLINE OPVANG VOOR UW ORGANISATIE BIJ ZIEKTE.

Mocht uw debiteuren afdeling als gevolg van ziekte onderbezet raken, dan kunnen wij voor online capaciteit zorgen. U kunt voor online ondersteuning contact opnemen via 020 3449070 

MOGELIJKHEID INZET EIGEN VERKOPERS EN ACCOUNTMANAGERS.

De verkopers en accountmanagers zullen de aankomende tijd klanten niet kunnen bezoeken. Mocht u besluiten de verkopers en accountmanagers als gevolg in te zetten voor het beheren van debiteuren , dan kunnen deze medewerkers eenvoudig toegang krijgen  tot de MaxCredible applicatie. U kunt hiervoor  contact opnemen via 020 3449070.

MOGELIJKHEID TOT THUISWERKEN.

Alle medewerkers kunnen vanaf de thuislocatie met de MaxCredible applicatie werken .
Om verbinding met MaxCredible te kunnen maken moet op de computer waarmee zij werken het beveiligingscertificaat van MaxCredible worden geinstaleerd. 
Een extra certificaat kunt U aanvragen via mail of telefonisch via 020 3449070. U ontvangt dan een tijdelijk certificaat met instructie.

Verder is het MaxCredible team beschikbaar voor vragen en verzoeken. Aarzel niet ons te contacten.

    en_GB